måndag 31 augusti 2015

Första lådan på plats!

I fredags kväll när alla barnen kommit isäng gick jag ner till garaget och monterade ihop den första lådan. Jag ville nämligen se om den fick plats trots alla rördragningar under blivande diskhon. Sen i lördags morse monterade vi in den och Halleluja, den fick plats! Sen blev det en tur till IKEA för att köpa innanmäte bestående av sophinkar så jag slipper ha sophinken i mitt sovrum. Väl hemma monterade jag in den och sen fortsatte vi med gips till väggarna. Fick upp allt samt hann påbörja spackling innan vi åkte hem till mormor och morfar för att hjälpa till att flytta på en stor tung massagefotölj. Belöningen för det jobbet var en stund i åbäket (gudomligt skönt) samt en lagad middag vid ett ordentligt bord. Helt underbart!
I går spacklade jag först klart så allt fick sig en omgång för att sedan ge mig på att borra från övervåningen ner till köket. Vi ska dra en nätverkskabel upp till tvn där och behövde dra slang för det. Efter lite bök med borr som fastnat och bitshållare som gick av lyckades vi med gemensamma krafter få till det.
Sen gav vi oss på att läkta i taket. Vi har ju tre "områden" i taket och vi hann klart med ett av dom samt sätta upp två stycken i det andra. Är ju inte helt enkelt då vi vill ha ett rakt tak och det skiljer 5cm på 1,5m.
Ikväll blir det slipning och spackling! :-)
Allt gips uppe

Pågående spackling

Över dörren ska det gå ut rör därav är det öppet fortfarande

Låda!!!

Äntligen ordentlig ordning på soporna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar