onsdag 29 juli 2015

Sovrum klart!!!

I förrgår avslutade jag projekt sovrum. Då kom de sista listerna upp i taket och med det är allt faktiskt klart i sovrummet. Kändes helt underbart!
Så självklart hoppar jag direkt över till nästa projekt, dvs kök...
I söndags var jag en sväng till IKEA och beställde alla våra stommar. Tog lite tid men som tur var hade jag anlitat mormor att kolla till Loke och Dante. Kostar ju lite grann att byta ut alla stommar och göra om men det kommer det vara värt i höst när jag lagar mat i mitt nya kök.
Sen i måndags var jag och pratade med TK golv om att dom ska komma och slipa vårt gamla trägolv så det blir lika fint som i sovrummet. Beställde även en diskho från stens samt ringde Micke Lindevall för att få hjälp med allt rörmokeri. Han kom förbi i går och tittade och konstaterade att det inte skulle bli några problem. Tog även kontakt med lite olika firmor för att få prisuppgift på stenskivor och väntar nu på svar från två av dom. Ett förslag har vi redan fått.
Sen igår fick vi besök av Anna och Micke med familj och då började vi riva lite i kökstaket. Även där är det katastrofalt dåligt gjort och när vi rev ner en gipsskiva insåg vi att där bakom gömde sig en elkoppling som inte hade någon dosa eller någonting... SUCK! Men det kommer ordna upp sig när jag fixar till allt. :-)
Både golvlist och taklist på plats

Vår fotöljhörna med färdig taklist

Tröskel med lister och allt klart

Koppling som var gömd under gipsskiva utan dosa eller nåt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar