tisdag 7 juli 2015

Parkering

Jag har verkligen varit usel på att uppdatera bloggen men har fortsatt att jobba här hemma ändå. Mycket av tiden har gått åt till jobbet och allmänna vardagssysslor här hemma. Men idag har vi fått ordning på utrymmet mellan ladan och logen. Där var det skrotupplag tidigare samt att vi i vintras fick 10 ton saltsand lagt där. Idag har vi skyfflat in en hel del av sanden in i logen och rensat bort massor med ogräs. Sen skyfflade vi bort det vi inte fick plats med/inte behövde över ytan. Så nu har Gustav en bra parkeringsplats för sin bil. :-)

I övrigt sen senast har vi nu ett nytt proppskåp med automatsäkringar samt jordfelsbrytare i huset. (Tack Thomas). All el på övervåningen samt i vårat sovrum är också bytt. Köket väntar vi med tills vi gör om alltihopa. Förra veckan lagade jag även köksblandaren som stått och läckt sen vi flyttade in. Har även limmat mattbitarna som var halvlösa i trappen så nu ser det i alla fall lite bättre ut. Att renovera hela trappen får vänta, det är inte akut.
Har en ordentlig arbetsplats i vår klädkammare nu också så det är där jag sitter och skriver detta. I sovrummet saknas det lite lite... Ska slipa och spackla en gång till och sen tapetsera det sista. Har fått upp en dörr till blivande badrummet och det finns numer lister runt alla fönster samt gardiner. Satte även upp vår sovrums-tv så nu kan vi kolla film i sängen igen. SKÖNT!!!

I fredags em så hade vi Peter Spolare här då vi upptäckte att vi verkade ha stopp i avloppet. Han hjälpte oss och spolade rent med varmvatten och frågade sen om det hade varit restaurang här då det var så enormt mycket fett i rören. Inte så konstigt att vi har haft avloppslukt i huset. Men nu fungerar det toppen iaf.

Har säkert gjort en massa mer som jag glömt bort då jag varit så dålig på att uppdatera, ska verkligen försöka skärpa mig. Bloggar ju mest för min egen skull då jag har så lätt att känna att jag inte gjort någonting alls och då kan jag ju gå tillbaka och kolla att vi faktiskt hunnit med en hel del sedan vi flyttade in i januari... :-D

Fick bra hjälp av Gustav, Oliver och Emil också

Perfekt parkeringsplats för Gustav

Sand redo att nyttjas i vinter när det blir halt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar