lördag 11 juli 2015

Väg och sovrum

Igår hade vi en riktigt produktiv dag. Vi hade beställt ett lass med väggrus som levererades igår och dom la ut allt grus på vår väg och hela vägen fram till ladan. Så nu har vi en fin väg att köra på som inte är full med gupp och gräs. Kommer bli kanon till vintern. Blev lite sugna på att köpa ett lass till för att göra en ordentlig grusplan framför ladan men vi väntar nog lite med det.
Sen lyckades jag laga parabol antennen på mammas husbil. Den hade slutat att resa sig och det berodde på att två skruvar inte satt i tillräckligt hårt. Kändes väldigt skönt att jag kunde lösa det så nu kan vi skjutsa hem husbilen till henne igen.
Men det jag är mest nöjd med är sovrummet, jag kom äntligen till skott med att tapetsera klart och måla den sista biten vid dörren. Så nu ser sovrummet mer färdigt ut. :-)
Saknas lister vid golv och tak och sen ska foder upp runt dörrarna. Ska även fästa tröskeln lite så den kommer på plats, sen är allt klart. Men det sista får vänta tills jag kommer tillbaka från semestern. Jag ska iväg på en liten tripp till Danmark och njuta av att vara barnfri. Välbehövligt!
Klart runt dörren ut från sovrummet

Ser rätt prydligt ut även utan lister

Kontorshörna klar i Walk-in-closet

Dörr in till blivande toalett

Nyckelhåls skydd (eller vad det heter) också på plats på våra dörrar

Nygrusad väg upp till ladan

Slät uppfart till huset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar