söndag 18 januari 2015

Tiden rusar

Tiden springer iväg och vi har inte hunnit med alls det vi tänkte från början. Men vi har jobbat hårt oavsett. Internet fungerar fortfarande inte vilket gör mig smått galen. 9 dagar sedan jag felanmälde, Lidén Data imponerar INTE! Men Boxer därimot... Jag ringde dom i onsdags eftermiddag och torsdags fick jag kort och boxar. Drog en temporär antenn kabel till vardagsrummet och fick det att fungera efter att varit uppe och vridit antennen åt rätt håll. Så nu kan vi iaf titta på tv! Igår fixade vi även tvn på övervåningen åt alla barnen.
Denna helgen har vi haft alla barnen även om Gustav valde att stanna kvar hos pappa pga bristen på Internet. Man har olika krav i livet ☺
Sen har hälften av oss varit lite krassliga så vi har tagit det lite lugnt. Har eldat lite i tunnan idag, fungerar fantastiskt bra och alla gillar att fylla på med olika varianter av bränsle.
Jag har även el-säkrat övervåningen så det inte hänger farliga kablar överallt. Insåg att Lokes och Dantes rum aldrig kan ha fungerat. Det var helt galet kopplat så lamporna fick aldrig någon fas levererad...  Suck detta huset lider verkligen. Tur att vi kommer och hjälper det ur sin misär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar