torsdag 18 december 2014

20 Dagar kvar...

Idag är det bara 20 dagar kvar till 1:a flyttlasset går...  Vi fick tillträde 1 dag tidigare för vi hade lite problem med flyttfirman som inte hade tid för bägge våra hus den 8:e. Så nu kommer dom och flyttar mina grejer från Fårticksgatan den 7:e januari och tar Lötenvägen den 8:e. Men vi kommer sova allihopa där from den 7:e. Jag har även bokat städning så jag slipper tänka på det. Anders ska göra samma sak.
Imorgon ska vi till banken och skapa gemensamma konton så allt sånt redan är klart tills när vi ska skriva på för huset. Jag måste även ringa flyttfirman och hämta upp kartonger till oss så vi kan börja packa. Man får låna det gratis vilket är skönt. Än så länge har jag tömt vinden och Anders rensat tomten. Men alla barnen är borta en vecka över julen så då blir det packningsrace för oss.
Larmet är beställt och kommer monteras den 15:e o h bredbandet är redan igång. Beställde tidigt så vi kunde vara säkra på att det hann installeras. Lite svårt att flytta så nära jul och nyår, många dagar som försvinner då.
Åkte förbi huset idag, det är vackert i skymningen också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar