måndag 21 september 2015

Köket fungerar!

I torsdags och i fredags hade vi rörmokarna hos oss som kopplade in vatten, avlopp och diskmaskin. Och jag monterade in spishällen i torsdags kväll. Så i fredags lagade vi mat i vårat nya kök för första gången. Kändes rätt ovant men åh så skönt! 
Jag vabbade med sjuk Loke i fredags och då fick även Dante vara hemma. Själv hann jag då med att sätta upp nästan alla handtag på lådorna så vi kunde öppna dom. Sen i helgen har vi köpt kitchenboard, lite inredning till lådorna, belysning till överskåpet och lasyr till bärlinorna i taket samt stolparna. Vi har börjat flytta in lite tallrikar, bestick och glas samt lite annat nödvändigt. Jag laserade även allt som ska laseras och sen hann vi även med att sätta upp tak i ca halva köket. Glömde ta bilder igår de jag tog i fredags får duga. Ska försöka komma ihåg att fota ikväll så det kommer upp fler bilder imorgon.
Jag premiärbakade även igår. 3 baguetter blev det. Jag är lyrisk över stenskivan och hela layouten av köket... Så väldans mycket mer funktionellt än vårat gamla!
Matplatshörnan

Premiär för matlagning

Handtag på plats också

Nya hon och blandaren. Blandaren har både touch funktion samt är utdragbar... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar