söndag 14 april 2019

Loke inflyttad och klar!

Det blev som planerat, jag hann f'ärdigt med lister och sånt så när barnen kom i fredags kunde Loke flytta in i sitt nya rum. Gissa om han är lycklig!

Dörren ska också bli vit men den får vänta till senare.







måndag 8 april 2019

Det närmar sig!

I senaste uppdateringen hade jag sprutmålat taket en gång. Det räckte ju inte långt så jag fortsatte med två vändor till. Efter det såg det vitt och fint ut.
Sen påbörjade jag att spraymåla väggarna. Blev vääääldigt rött! Men snyggt. Där behövdes det endast två omgångar med färg för att täcka bra. Fick kompletteringsspackla mellan gångerna dock då vissa missar i spacklingen inte syntes förrän färgen kom på.
När väggarna var klara startade jag med fönstersmygar, fönsterfoder, dörrsmyg (heter det så) och dörrfoder. Allt var träfärgat och skulle bli vitt. Tog tre gånger med lackfärgen innan jag var nöjd. Den sista omgången strök jag på i lördags eftermiddag efter jag kom hem från karateträning och styrelsemöte.
Sen städade jag undan, plockade bort täckpapp från golvet, drog bort all maskeringstejp och dammsög av golvet. Detta för att förbereda golvläggning.
I går morse satte jag igång att lägga golv och efter ca 5 timmars arbete låg golvet där det skulle! Det som kvarstår nu är att få upp lister och montera upp nätverksuttag.
Det borde jag hinna med till på fredag då barnen kommer hem igen. Så till helgen blir det inflyttning!
Taket vitt efter tre sprayningar

En vit list ska upp i mitten för att gömma antennkabeln som löper där

Röda väggar och vita fönstersmygar!

Krävdes tre strykningar för att få det vitt

Golv på plats!

Golvet mattade ner den röda färgen så den blev perfekt tycker jag