tisdag 8 mars 2016

Fler bilder

Igår gjorde jag ingenting annat än att fota det vi gjort så det kommer upp här på bloggen också. Ska se om jag kan hinna med att måla lite ikväll kanske.
Kom på att det vi också har gjort är att vi har installerat en automatisk garageport i logen så vi kan lätt parkera våra bilar där.
Garageport utifrån

Garageport inifrån

Nymålad murstock

Nya altandörren, ska upp spröjs som står redo

Nya smygen mot vardagsrummet

Grundad fönstersmyg

måndag 7 mars 2016

Köket

Jag har haft en välbehövlig paus från renovering och bloggande i någon månad.

Kanske en sanning med modifikation då jag faktiskt har jobbat lite med köket under de månader som gått men för att vara mig har det varit obefintligt.
Men nu har vi sagt att vi ska försöka färdigställa köket så att vi kan värdera om huset vilket gör att jag sak försöka få fart på mig själv igen.
Det vi har gjort sen min senaste blogg postning är bland annat att vi fått hjälp att sätta in en altandörr i köket samt att köksfläkten kommit upp. Jag har dessutom satt upp smygar i ett fönster, mot altandörren samt mellan hall och kök.
Har även målat den nyputsade skorstensstocken så att den nu är vit. Behöver nog måla en gång till för att få den helt "oflammig" men redan nu är det väldigt mycket snyggare.
Igår satte jag och Anders upp smyg mellan vardagsrummet och köket och jag fäste även en list på golvet mellan hallen och köket.

Dom där små grejerna som är kvar är ju det som gör att det ser färdigt ut så jag får verkligen ta mig i kragen och bli klar någon gång.Lägger till lite bilder på en del av det som är gjort. Har inte bilder på allt än, ska se om jag kan fota något ikväll kanske.
Fönster på väg bort

Gamla timmerstockar måste sågas bort

Dörr på plats

Köksfläkt uppe

Dörren inifrån

Börjar se ut som ett kök

Fönstersmyg

Fönstersmyg