onsdag 8 april 2015

Vår!

Det börjar blidas knoppar och blommor lite var stans i vår trädgård. Känns så underbart att det är vår!!! I helgen hade vi besök av Anna och Micke med barn och fick då hjälp att trimma de sista äppelträden i äppellunden. Sen bar vi allt ris till vår majbrasa som nu börjar bli regält stor.
När dom åkt hem i söndags jobbade jag med att spackla väggar i sovrummet ända tills spacklet tog slut.

I måndags åkte jag och köpte mer men istället för att spackla vidare så jobbade jag med gymmet. Fäste kryssdraget i betongen och flyttade undan det bordet som stod helt malplacerat mitt i rummet. Så nu är det ett bra flow på allt. Premiärtränade igår vilket kändes underbart!
Vi har också hunnit med att plantera en massa fröer, chili, paprika, gurka, tomat, gräslök, jättelök och rosmarin. Dom står nu inne i värmen och väntar på att få gro. Känns spännande! :-)

Vi har haft väldigt mycket hjälp av Gustav när han hade påsklov, han trimmade äppelträd för glatta livet och gjorde även en superinsats med att grovrensa bort allt byggmaterial från gymmet. Kul att han vill hjälpa till, inte alla 17-åringar som vill det.

Nu längtar jag till att få fortsätta med sovrummet. Vi måste även få hjälp med den avslutande eldragningen. Vi saknar dosor i vissa väggar samt alla kablar. Lite svårt bara för jag vill ju ha jordat överallt och det kommer bara en fas och en nolla från taket. Jag hoppas att Thomas kan lista ut varifrån dessa kablar kommer så vi kan fylla på med jord också.
Äppellunden med nytrimmade träd

Valborgsbrasan

Kryssdrag, fyrstation, bänkpress och magmaskin

Smithmaskin har vi också

Mer organiserad hörna än tidigare

Blivande gäster i växthuset

Chiliplantor

Bakre väggen spacklad